شنبه 03 آذر 1403
EN

خبرگزاری

مشاهده خبر

افزایش رضایت زائرین نسبت به سال گذشته در خصوص کیفیت غذا

  • 18 فروردین 1393
  • 09:13
  • 87 دیدگاه
  • 28999 بازدید
  • Article Rating

افزایش رضایت زائرین نسبت به سال گذشته در خصوص کیفیت غذا

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر در بازدید از قسمت های مختلف آشپزخانه ابوجدایل گفت: احساس رضایت زائرین در سال جاری نسبت به سال گذشته در خصوص کیفیت غذاها بهتر شده است

به گزارش خبرنگار حج نیوز از مکه مکرمه ، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در بازدید صبح امروز از اشپزخانه ابوجدایل، ضمن تشکر از خدمات آشپزها خطاب به آنان گفت : شما در آرامش معتمرین نقش به سزایی دارید و از اینکه می توانند به راحتی اعمال خود را به جا آورند نقش به سزایی دارید ، و اینکه خالصانه زحمت می کشید و فرصت حرم رفتن ندارید ، بدانید که در ثواب زائرین سهیم هستید

سرپرست حجاج ایرانی ضمن اشاره به احساس رضایت بیشتر زائرین از کیفیت غذاها افزود : البته باید درموارد دیگر مانند تنوع در نان مصرفی زائرین هم تلاش بیشتری صورت گیرد.ایشان استفاده از نانهای خشک و سنتی ایرانی را نیز به مسئولین مربوطه پیشنهاد دادند.

حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به ضرورت اطلاع رسانی از نحوه خدمات به زائرین ادامه داد: زائرین باید بدانند که مثلا گوشت مصرفی غذاها گوشت منجمد نیست و از گوشت تازه گوسفندی استفاده می شود و سایر اقلام مصرفی هم از بهترین نوع و کیفیت است

سرپرست حجاج ایرانی به ابوجدایل مدیر آشپزخانه گفت : خدمت به ضیوفت الرحمان هم برای ما شرف است و هم برای شما، لذا هر تلاشی برای ارائه خدمات بیشتر به زائرین ضروری است. ایشان از ابوجدایل درخواست کرد تا در نوسازی تجهیزات آشپزخانه تا قبل از موسم حج امسال اقدام شود

شایان ذکر است در این دیدار رضایی مدیر دفتر نمایندگی سازمان ، حسینی کاکلکی مدیرکل تغذیه و تدارک و امور رفاهی سازمان ، زاهدی مدیرکل حراست سازمان و اسماعیلی مدیر دفتر نظارت و بازرسی بعثه مقام معظم رهبری و مسئولین عمره سعادت، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت را همراهی کردند.
امتیاز به خبر :